Picty

And now...? Eat? Part 1 Poster och Canvastavla - Poster / 30x21 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

Välkomna till en kulinarisk och humoristisk värld med barnpostern And now...? Eat? Part 1! Denna spektakulära poster är skapad av den talangfulla konstnären Wieteke de Kogel och kommer definitivt att göra måltiderna till något alldeles extra för ditt barn.

I denna färgsprakande poster får vi följa med på en rolig resa in i fantasins värld. Med motiv av spaghetti, hår, gaffel, sked och andra föremål i metall, skapas en helt unik bild som kommer att få barnets fantasi att blomstra. Låt ditt barn fördjupa sig i konsten och utforska en spännande värld fylld av mat, restauranger och härliga stillbilder.

Wieteke de Kogel har verkligen fångat detaljerna i detta konstverk. Varje strand av spaghetti och varje hårstrå är så otroligt noggrant ritat, vilket ger poster en verklig autenticitet och uttrycksfullhet. Din lilla älskling kommer inte kunna ta ögonen från denna färgsprakande poster, och kanske till och med inspireras till att prova nya rätter på middagsbordet.

Med And now...? Eat? Part 1 kan du skapa en rolig och spännande atmosfär kring måltiderna. Häng upp den i barnets rum eller i köket för att sätta en festlig touch på frukost, lunch och middag. Varje måltid blir som en egen liten äventyrsresa!

Släpp fram barnets inre konstnär och känn glädjen sprida sig när hen får utforska denna fantastiska poster. Med en kombination av humor, fantasi och konst, kommer And now...? Eat? Part 1 bli en favorit i barnets samling.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka det roliga med mat och låt Wieteke de Kogels konstverk inspirera till skratt och spänning. Beställ din egen barnposter idag och sätt guldkant på varje måltid!

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…