Picty

ABC illustration Poster och Canvastavla - Poster / 21x30 cm

199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Barnposters.se

ABC illustration - En färgglad och pedagogisk affisch för barn!

Denna fantastiska ABC illustration är den perfekta dekorationen för barnrummet. Med sina lekfulla motiv och färgglada bokstäver hjälper denna affisch barn att lära sig alfabetet på ett roligt och engagerande sätt.

Varje bokstav representerar ett ord som barnen kan relatera till. Med taggarna TEXT och WORD finns det möjlighet för barnen att börja bekanta sig med läsning genom att identifiera ordet som representerar varje bokstav. Detta är en utmärkt introduktion till den spännande världen av språket.

Med sin vita bakgrund och ljusa färger passar denna poster perfekt in i vilken inredningsstil som helst. Oavsett om du föredrar en minimalistisk inredning med NO BACKGROUND eller om du vill ha en mer färgglad och livlig stil med BRIGHT BACKGROUND, kan denna affisch anpassas efter dina önskemål.

Förutom alfabetet innehåller denna illustration också söta motiv av olika djur, som till exempel ugglor och fåglar. Med ANIMAL och ANIMALS som taggar blir barnets fantasi stimulerad samtidigt som de lär sig om djurriket.

Skaparen av denna underbara poster är Caroline Bonne Müller. Hon är känd för sitt kreativa och pedagogiska arbete inom konsten för barn. Genom att kombinera färgglada illustrationer och lärande har Caroline skapat en affisch som både är rolig att titta på och samtidigt stimulerar barns kunskap och fantasi.

Ge ditt barn en poster som både är vacker och pedagogisk! Beställ din ABC illustration idag och låt ditt barn lära sig alfabetet på ett roligt sätt samtidigt som det framkallar en kärlek för djur och språk.

Picty är ett av våra märken som säljs direkt av Barnposters.se.

Läs mer…