Flexy Napp Silikon 3mån+ 2-pack - Turkos

I lager    Affiliate-länk till Nanobebe

Egenskaper
Tillverkad i ett helt stycke silikon ger en säkrare nappPrisad som bästa nappen för ammande bebisarErgonomisk napp som formar sig bekvämt Extra mjuk med inbyggda luftventiler3 mån + har lite fastare sugnappInga plastdelar som kan lossnaUtsedd till Bästa ergonomiska nappen och en av de bästa napparna för ammande bebisar  2024 - Mom JunctionUtsedd till en av de bästa napparna för ammande bebisar 2023 - Motherhood community

Beskrivning
Nanobébés ultramjuka silikonnapp har vunnit flera priser som bästa napp och  är ergonomiskt anpassad för bebisen lilla ansikte. Silikonnappen formar sig mjukt vid näsa och haka och håller sig väl på plats när bebisen sover. Nappen har inbyggda luftventiler som förhindrar irritation och utslag.  Framtill har nappen har ett litet så att man kan massera munnen försiktigt med ett finger för att stimulera sugreflexen och trösta bebisen. 
Tillverkad i ett helt stycke silikon som är säkert för bebisar, i enlighet med American Academy of Pediatrics riktlinjer för säkra nappar.  Mjuk och rundad sugnapp gör att tuttförvirring motverkas. Flexy Silikonnappar finns i två storlekar, 0-3 månader och 3 månader +. Fri från BPA, PVC och ftalater. För de större barnen finns Active Flexy Silikonnapp med ännu större luftventiler, perfekt när bebisarna börjar krypa och gå. 

nanobébé är ett av våra märken som säljs direkt av Nanobebe.

Läs mer…