Active Flexy Napp Silikon 4 mån+ 4-pack - Ljusblå & ljusgrön

161 kr 179 kr
I lager    Sponsrad länk för Nanobebe

Egenskaper
Designad för aktiva barn som kryper och gårFrån 4 mån plus Gjuten i ett helt stycke silikon ger en säkrare nappErgonomisk napp som formar sig och håller sig på platsExtra stora luftventiler för att förhindra hudirritation från salivUtsedd till bästa nappen 2024 - Barnadiset.seUtsedd till bästa nappen i Made for Mums award 2023Active har en fastare sugnappInga plastdelar som kan lossnaBeskrivning
Nanobébés Active Flexy silikonnapp är gjord för lite äldre bebisar som börjat krypa, gå och springa. Den ultralätta nappen har två extra stora luftventiler för ett bättre luftflöde som förhindrar hudirritation och överflödigt saliv vid till exempel tandsprickning. Sugdelen är något fastare än Flexynapparna. Nappen är enkel för små händer att hålla i vilket utvecklar finmotoriken. Tillverkad i ett helt stycke silikon som är säkert för bebisar, i enlighet med American Academy of Pediatrics riktlinjer för säkra nappar.  Mjuk och rundad sugnapp gör att ”tuttförvirring” motverkas och gör nappen lämplig för bebisar som ammar. Nappen har en liten öppning så att man kan massera munnen försiktigt med ett finger, skönt när tänderna börjar titta fram. Activenapparna finns i flera fina färger och säljs i 4-pack. Från 4 månader +. Fri från BPA, PVC och ftalater.

Active Flexy Napp Silikon 4 mån+ 4-pack - Ljusblå & ljusgrön finns i kategorin Baby & Toddler > Baby Health > Pacifiers & Teethers. nanobébé är ett av våra märken som säljs direkt av Nanobebe.

Läs mer…