Svart bärnstensarmband för barn – 100% naturligt produkt

85 kr 170 kr
I lager    Affiliate-länk till Milker

● 100% naturligt produkt

● Längd: 14 cm (bebis) eller 15 cm (toddler)

● Lindrar smärta vid tandutbrott

● Antiinflammatoriska egenskaper

● Lugnande effekt

● Hjälper kroppen med att anpassa sig efter stress

● Varje armband är unikt

● Tillverkad i Europa

● Mjuka kanter och lätt vikt ser till att armbandet inte irriterar barnet

● Barnet måste vara under uppsikt vid användning

● Klicklås som automatiskt öppnas vid motståndVårt bärnstensarmband är tillverkade för barn för att lindra det obehag de kan uppleva vid tandutbrott. Anledningen till att vi har valt att producera ett bärnstensarmband är att bärnsten frigör bärnstenssyra när den kommer i kontakt med huden. Bärnsten värms upp till kroppstemperatu och frigör bärnstenssyran som sedan upptas i kroppen. Bärnstenssyran har en antiinflammatorisk effekt som går in och bekämpar den inflammation som uppstår under tandutbrott. Detta resulterar i att barn kan uppleva tandutbrott som mindre smärtsamt.Säkerhet

Barnet måste vara under uppsyn när bärnstensarmbandet bärs. Det finns knutar mellan varje pärla, vilket säkrar att alla pärlorna inte ramlar av om armbandet går sönder. Armbandet har en klicklås som gör att det automatiskt öppnas om man drar i armbandet eller om armbandet möter motstånd.

Svart bärnstensarmband för barn – 100% naturligt produkt finns i kategorin Baby og småbørn > Babysundhed. Milker är ett av våra märken som säljs direkt av Milker.

Läs mer…