Cognac bärnstensarmband för barn – 100% naturligt produkt

170 kr
I lager    Affiliate-länk till Milker

● 100% naturligt produkt

● Längd: 14 cm (S) eller 15 cm (M)

● Lindrar smärta vid tandutbrott

● Antiinflammatoriska egenskaper

● Lugnande effekt

● Hjälper kroppen med att anpassa sig efter stress

● Varje armband är unikt

● Tillverkad i Europa

● Mjuka kanter och lätt vikt ser till att armbandet inte irriterar barnet

● Barnet måste vara under uppsikt vid användning

● Klicklås som automatiskt öppnas vid motståndHär hos Milker är vi djupt fascinerade av det vackra naturmaterialet bärnsten, som har legat i vattnet i mellan 30-50 miljoner år. Detta vackra bärnstensarmbandet är bl.a. utvecklat för att lindra smärtan som barn kan uppleva vid tandframbrott. Detta beror på att bärnsten frigör bärnstenssyra när det ligger mot huden. Bärnstenssyra har en lugnande effekt som går in och motverkar den inflammation som uppstår i kroppen under tandutbrott. Vi har sett till att våra bärnstensarmband tillverkas i hög kvalitet och under goda arbetsförhållanden här i Europa.Säkerhet:

Barnet måste vara under uppsyn när bärnstensarmbandet bärs. Det finns knutar mellan varje pärla, vilket säkrar att alla pärlorna inte ramlar av om armbandet går sönder. Armbandet har en klicklås som gör att det automatiskt öppnas om man drar i armbandet eller om armbandet möter motstånd.

 

Cognac bärnstensarmband för barn – 100% naturligt produkt finns i kategorin Baby og småbørn > Babysundhed. Milker är ett av våra märken som säljs direkt av Milker.

Läs mer…