100% naturliga och återanvändbara amningssnäckor

I lager    Affiliate-länk till Milker

Guide till användning av amningssnäckorSå här gör du:● Koka och tvätta dina snäckor inna du använder dem första gången.

● Därefter borde du tvätta dem en gång om dagen, men skölj dem alltid med vatten efter bruk.

● Snäckorna bör användas mellan amningar.

● Placera snäckan över din bröstvårta och låt din BH fasthålla den i en position, som säkrar att snäckan sitter löst runt din bröstvårta.

● Det är viktigt att den inte skaver in i huden, då detta kan bli obehagligt.

● Snäckorna samlar din läckande modersmjölk i sin skål, vilket innebär att dina bröstvårtor konstant badas i mjölken. På så sätt hålls dina bröstvårtor fuktiga, medan de lindras av de antibakteriella egenskaperna i mjölken.

● Kom ihåg att tömma snäckorna ofta och låt dina bröstvårtor lufttorka efter.

● Om du inte läcker nog modersmjölk, kan du försiktigt smörja in bröstvårtan med den insamlade mjölken i snäckan innan du tömmer den. Använd alltid ett rent finger.De första dagarna efter födseln ska ditt barn ha möjlighet för att suga på ditt bröst så länge hen orkar. Du ska nämligen ha igångsatt mjölkproduktionen, och detta sker genom att ditt barn suger på ditt bröst. Oftast kommer mjölkstasen vid dag tre, och du vill här uppleva att dina bröst blir större, hårda och ömma. Det är viktigt att ditt barn får ligga hud mot hud vid ditt bröst så det kan tömmas, vilket förebygger bröstinflammation. Du kommer antagligen uppleva att mjölkstasen kan vara riktigt slitsam och smärtfull, men håll ut! Det blir normalt redan bättre efter fjärde dagen.De flesta kvinnor som ammar vet hur obehagligt det är med ömma och spruckna bröstvårtor, och många vet inte hur de kan lindra det. Hos Milker tror vi på att naturliga lösningar är de bästa lösningarna – och därför älskar vi amningsnäckor. Milkers amningssnäckor kan användas till att behandla ömma och spruckna bröstvårtor på ett helt naturligt sätt.Hos Milker använder vi endast naturprodukter, och våra amningssnäckor passar därför perfekt in i vårt produktsortiment. Amningssnäckor har använts av norska kvinnor i flera århundraden och är ett gammalt husmorsknep som faktiskt funkar! Med amningssnäckor kan du skydda dina bröstvårtor och lindra eventuella smärtor på ett helt naturligt sätt. Vi använder självklart äkta snäckor, som har behandlats för din säkerhets skull sedan vi noga har utvalt dem. Insidan av snäckan består av pärlemor – ett material som är känt för sina helande och antiinflammatoriska effekter. Pärlemor ger ifrån sig både zink och magnesium, när materialet kommer i kontakt med dina bröstvårtor, och detta är precis vad dina bröstvårtor behöver för att kunna helas. Vi har rensat och polerat amningssnäckorna, så du slipper för bakterier och vassa kanter. Med andra ord vet du precis vad du får med Milkers amningssnäckor. Du slipper för kemikalier, hormoner och andra obehagliga överraskningar, som du inte önskar nära det sensitiva området vid dina bröstvårtor.Hos Milker vill vi vara så miljövänliga som möjligt. Det betyder att vi producerar produkter på ett sätt som skadar miljön så lite som möjligt. Du använder endast naturliga produkter och material, och vi älskar idéen om upcycling och recycling. Återanvändningsbart och hållbart är därför nyckelord i produktionen av våra produkter. Detta gäller såklart också våra amningssnäckor, som är 100% naturliga och återanvändbara.

100% naturliga och återanvändbara amningssnäckor finns i kategorin Tøj og tilbehør > Tøj > Undertøj og sokker > Bh'er. Milker är ett av våra märken som säljs direkt av Milker.

Läs mer…