Maxi-Cosi babyvakt See Baby Monitor

1 699 kr
I lager    Sponsrad länk

Med babyvakten See från Maxi-Cosi ansluten till din telefon kan du tryggt försäkra dig om att din bebis alltid är säker och sover bekvämt. Du har möjligheten att övervaka din lilla när som helst, tack vare både dag- och nattseende. Med direktströmning i HD-kvalitet och fjärrstyrning av panorering, tilt och zoom kan du vara säker på att du aldrig missar ett ögonblick eller ett leende.

- HD-kvalitet

- Kan justera kameran från din telefon (tilt, zoom, panorering)

- Kan spela sömnframkallande vaggvisor eller lugnande vitt brus

- Minimalistisk design

- Inbyggd smart teknik

Med högupplöst direktströmning på din telefon kan du enkelt övervaka din lilla älskling var som helst och när som helst. Du har tillgång till både dag- och nattläge, samt möjligheten att fjärrstyra panorering, tiltning och zoomfunktionen för att få den perfekta bildvinkeln.

Kameran är utrustad med avancerad smart teknik som håller dig ansluten oavsett var du befinner dig. Den ger dig möjlighet att omedelbart få meddelanden om eventuella förändringar i barnkammaren, såsom rörelser, ljud, temperatur och luftfuktighet. Genom en integrerad uppsättning smarta sensorer kan Maxi-Cosis Connected Home-produkter smidigt samverka med varandra. Ett exemepl är när babymonitorn upptäcker att ditt barn vaknar, kan den automatiskt aktivera Musiklampan Soothe (köpes separat) för att skapa en lugnande atmosfär. Allt detta kan enkelt kontrolleras via appen Connected Home eller genom röststyrning via Alexa och Google Assistant. Med Babymonitorn See och vår smarta teknik kan du hålla koll på din bebis och skapa en trygg och bekväm miljö för dem på ett smidigt sätt. För att säkerställa att din bebis alltid är avslappnad kan du välja bland en rad lugnande vaggvisor och brusljud som du kan spela via enheten. Dessutom kan du trösta din bebis med din egen röst med hjälp av den tvåvägskommunikation som möjliggör att du kan prata med ditt barn tills du kan vara vid deras sida i barnkammaren. För att vara ännu mer ansluten har du möjlighet att snabbt ringa upp en ansluten mobil via den praktiska "ring"-knappen på skärmen. Du kan också ta skärmdumpar för att dela speciella ögonb

Maxi-Cosi babyvakt See Baby Monitor säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…