Grill leksak med leksaksmat och tillbehör

I lager    Sponsrad länk för Leksakscity

En superrolig leksaksgrill med leksaksmat och massor av roliga tillbehör. Bland annat ingår olika sorters mat att grilla, redskap, kryddor och tallrikar, koppar och bestick. Här får man allt man behöver för att grilla en god måltid att bjuda familjen på! Det perfekta komplementet till barnens leksakskök. Släng på maten på grillen, vänd på den ibland och när du tycker den är färdig är det bara att servera, smaklig måltid! Höjd med lock: ca 60 cm.


Grill leksak med leksaksmat och roliga tillbehör från märket Play Fun. En helt fantastiskt rolig och fin leksaksgrill för barnen att leka med.Hur kul är det inte att stå bredvid och hjälpa till när mamma eller pappa grillar den riktigt kvällsmaten? Med det här leksetet får du allt du behöver för att kunna grilla en riktigt smaklig måltid.Förutom en grill med lock ingår en grilltång, olika sorters mat att grilla, kryddor och tallrikar, koppar och bestick att duka med och äta maten på.


Mat som ingår som kött, fisk, kyckling, majs, korv,Leksaksgrillen har ljus- och ljudfunktion. Ljus som ser ut som att kolen glöder. Ljudet liknar sprakande, grillljud. Hur skoj som helst!Det är bara att slänga på maten på grillen och stänga locket. Se till att använda grilltången för att vända på maten med jämna mellanrum så den tillagas jämnt och inte bränner fast.När man tycker maten är färdig är det bara att servera den på tallrikarna och duka fram med koppar, bestick och krydda. Bjud familj och vänner eller kanske gosedjur och dockor! Smaklig måltid!Rek. ålder från: 3 år.Storlek

- Höjd med lock: 60 cm.

- Diameter: 30 cm.

- Mått enligt bilden, mått mellan benen: 56 cm - 37 cm 34,5 cm.

Grill leksak med leksaksmat och tillbehör finns i kategorin Leksaker och spel > Leksaker > Låtsaslekar > Leksakskök och låtsasmat. Leksaker är ett av våra märken som säljs direkt av Leksakscity.

Läs mer…