Joie babyskydd i-snug 2 Lagoon

1 295 kr
I lager    Sponsrad länk

I-Snug 2 babyskyddet är ett av de lättaste i-Size-certifierade babyskydden på marknaden med en låg vikt på endast 3,35 kg och kombinerar lätthet med högsta säkerhet. Joie's I-Snug 2 är en pålitlig och säker i-Size-godkänd bilstol som är speciellt designad för nyfödda upp till cirka 12 månader. Denna babyskydd är lätt att bära och erbjuder samtidigt en omfattande skydd för din lilla. Den har ett rejält nackstöd och en generös sufflett där du kan vara säker på att din bebis är bekväm och skyddad mot sol och vind under varje resa.

I-Snug 2 är mångsidig och passar alla barnvagnar med hjälp av separata adaptrar (köpes separat). Dess kompatibilitet sträcker sig också till bilbasen i-Base Encore, vilket gör det enkelt att rotera ut mot bildörren för smidig och säker placering av barnet i bilen. För de allra minsta ingår det ett avtagbart spädbarnsinlägg för säker och bekväm åktur. Med det ombonade nackstödet och tre inbyggda skyddslager i sidovingarna ger denna bilstol extra säkerhet och trygghet för ditt barn.

- Kompatibel med Joie isofixbas i-Base Encore, vilket innebär att det är enkelt att installera och använda i bilen med den vridbara basplattan

- Utformad med en 3-punktssele som har mjuk vaddering för extra komfort och säkerhet för barnet

- Huvudstödet är konstruerat med tre lager skum, inklusive det patenterade Intelli-Fit™ memoryfoamet i spädbarnskudden, ger ett optimalt stöd och skydd för barnets huvud och nacke.

- Mysigt spädbarnsinlägg ingår, är perfekt för nyfödda upp till fyra månader, säkerställer en ergonomisk och bekväm sittställning.

- Babyskyddet har en rundad underdel som gör det möjligt för barnet att lätt gunga på golvet för extra ro och komfort.

- Ergonomiskt bärhandtag med flera lägen för enkel transport

- Tygerna är avtagbara och tvättbara för enkel rengöring och underhåll

- Suffletten är infällbar och vattenavvisande med UPF 50+ solskydd, extra skydd mot solen

- Uppfyller i-Size ECE R129 / 00-standarderna för säkerhet

Passar ihop med isofix bilba

Joie babyskydd i-snug 2 Lagoon säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…