"Happy Birthday"-foliebokstäver, regnbåge - Födelsedag ballonger

99 kr
I lager    Sponsrad länk för Heliumballong

Lägg till lite färg med dessa vackra regnbågsfoliebokstäver och säg Happy Birthday till födelsedagsgrisen på den stora dagen.
Kombinera dem också enkelt med våra andra vackra ballonger.


En rolig och iögonfallande regnbågsballong som är perfekt för födelsedagskalas!

Dessa foliebokstäver kan hängas på snöret som ingår i paketet eller blåsas upp med vårt helium beroende på hur du vill använda dem till din fest.

Paketet innehåller 13 x 16 foliebokstavsballonger samt genomskinligt snöre som ballongerna sedan kan hängas på. Sugröret ingår i förpackningen för att blåsa upp bokstäverna, annars rekommenderar vi även våra ballongpumpar som du hittar här på vår sida.

Om du väljer att blåsa upp dem med helium, kom ihåg några ballongvikter så att du är säker på att de inte svävar iväg från dig mitt under festen.
Se även våra andra regnbågsballonger som enkelt kan kombineras med dessa foliebokstäver, eller om du vill ha ännu mer färg så kolla in vår regnbågsballongbåge som är en explosion av färger som definitivt kommer att ge en enorm WOW-effekt till din fest!

"Happy Birthday"-foliebokstäver, regnbåge - Födelsedag ballonger finns i kategorin Konst och underhållning > Fest och firande > Festtillbehör > Ballonger. "Happy Birthday"-foliebokstäver, regnbåge - Födelsedag ballonger säljs direkt av Heliumballong för snabb leverans.

Läs mer…