Easygrow sovpåse tunn 3-18m Light Grey

599 kr
I lager    Sponsrad länk

Sovpåse för varma nätter - Perfekt för små sömnlösa nätter under sommaren! Storlek 3-18 månader med ett lätt och mjukt tyg tillverkat av 50% återvunnen bomull och 50% ekologisk bomull. Öko-Tex 100 certifierad för trygg användning. Ger en jämn temperatur under hela natten och är anpassad för sele, passar i barnvagnar, bilbarnstolar och barnstolar.

Sovpåse för varma sommardagar eller för temperamentsfulla små. Denna superlätta sovpåse i tunt och mjukt tyg är inspirerad av de populära sovpåsarna från easygrow. Utformad med en praktisk tvåvägsdragkedja fram för enkel blöjbyte och en mindre dragkedja bak för användning i bilbarnstolar, barnvagnar och barnstolar med sele.

En sovpåse kan underlätta barnets lugnande nattning, förhindra rastlöshet och hjälpa till att upprätthålla en jämn temperatur hela natten. För många har sovpåsen blivit en symbol för sömn och trygghet.

TOG-värdet på 0,5 gör den idealisk för temperaturer över 24 grader Celsius, men som alltid bör användningen anpassas efter barnets individuella behov. Sovpåsen är godkänd enligt BS EN 16781:2018 och textilierna är Oeko-Tex certifierade (21.HCN.45383). Ge ditt barn en skön och trygg natt med denna bekväma sovpåse.

Easygrow sovpåse tunn 3-18m Light Grey säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…