EasyGrow babynest/mjuklift Favn Grey

1 599 kr
I lager    Sponsrad länk

Mjuklift/babynest från norska Easygrow. Favn är ett smart babynest/mjulift och är designad för att fungera i de flesta barnvagnar på marknaden, framförallt i liggdel men kan fungera i sittdel också. Liften har handtag som är smidiga att lyfta din bebis med och är lätt att ta med sig när du är på spring. Mjukliften kan ockås vecklas ut helt till en lekmatta.

Favn är testad för farliga kemikalier och säkerhetstestad. Favn klarar upp tll 9 kg maxvikt, men Easygrowh ar testat denna enligt viktest på INTERTEK där Favn klarar upp till 20 kg. Långsidorna på mjukliften är gjort i ett luftande meshtyg som barn kan andas igenom, på så vis är nestet fortsatt säkert att använda även om ditt barns ansikte skulle hamna mot sidan.

Med Favn skulle du även kunna bädda ner din bebis med en mindre åkpåse i för att göra det riktigt mysigt och bekvämt för de kalla dagarna. Åkpåsen Ferd Mini från easygrow passar redan från nyfödd och kan användas i Favn, barnvagnen och i bilstolen. 

- Passar i barnvagn

- Kan vecklas ut från mjuklift till lekmatta

- Andningsbar meshtyg i innerväggarna

- Ekologisk bomull

- Godkänd enkligt säkerhetskrav EN1466:2014 samt OEKO-TEX certifierad (18.HCN.38944)Easygrow har testat Favn i bland annat: Emmaljunga, Bugaboo, Cybex Priam, Stokke Xplory, Uppababy och Crescent. Storleken är 73/125 cm lång och 32/68cm bred. Höjd: 21 cm

EasyGrow babynest/mjuklift Favn Grey säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…