Britax BABY-SAFE PRO Urban Olive

3 495 kr
I lager    Sponsrad länk

 Britax BABY-SAFE PRO är ett roterbart babyskydd från Britax Römer som även ger dig möjlighet att ställa lutningen i olika lägen - både i och utanför bilen. Babyskyddet är godkänt enligt senaste säkerhetsstandarden R129 i-Size och används från nyfödd - ca 15 månader (13 kg maxvikt). Britax Baby-Safe Pro är den nya och uppdaterade versionen av Baby-Safe 5Z/5Z2.

Uppdateringarna på Baby-Safe Pro är bland annat ett nytt huvudstöd och ett uppgraderat inlägg för nyfödd, stolen är lika smidig och säker som förr.

Rotationsfunktionen på isofix bilbasen låter dig rotera bilstolen mot din öppna bildörr för enkel i och urlastning. På basen finns det även indikatorer som säkerställer rätt installation och montering men visar även om någonting skulle vara fel. Till babyskyddet ingår ett inlägg så att stolen passar till de allra minsta. Babyskyddet kan ställas i olika lutlägen när det är installerat på isofix bilbasen i din bil, men också när du har fäst babyskyddet på din vagn (adapter köpes separat) vilket är perfekt när du vill ha en sömlös körning - både i bil och på vagn. Babyskyddet kan ställas i tre olika lutlägen vilket ger bra vilolägen. Selen är trepunktssele, suffletten är fristående och kan ställas i olika lägen som skyddet mot sol och vind. Både i och utanför bilen.

Isofix bilbas köpes separat. I bil kan babyskyddet även installeras med bilens bälte istället för bilbasen.- Långvarig komfort från födseln och upp till ca 15 månader

- Maxvikt 13 kg

- Dra fördel av smidigheten med den roterbara basen Vario Base (köpes separat)

- Lutningsbart babyskydd i och utanför bilen

- Ställbar sufflett med UPF 50+

- Bärhandtag med flera lägen

- Låg vikt på endast 3,9kg

- Kan klickas på de flesta barnvagnar (adaptrar till vagn köpes separat)  BABY-SAFE PRO är godkänd och kompatibel med SMILE 5Z, SMILE III, SMILE 4, STRIDER M, B-AGILE R & B-AGILE M

Britax BABY-SAFE PRO Urban Olive säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…