Britax Baby-Safe 3 i-Size Frost Grey

2 895 kr
I lager    Sponsrad länk

Baby-Safe 3 i-size är ett toppmodernt babyskydd från Britax med en långvarig komfort som du använder babyskyddet från födseln upp till ca. 15 månader (83 cm/13 kg). Baby-Safe 3 har en patenterad teknik för ett planare sittläge vilket ger den mest optimala kombinationen av säkerhet och komfort till ditt barn. Utöka smidigheten med att välja till isofix bilbasen Flex Base iSense som kan roteras 90 grader mot den öppna bildörren - Flex Base iSense kan också användas till nästa nivå av bilbarnstol vilket ger en lång användning av bilbasen. Med basen möjliggörs en snabb och enkel installation med isofix i din bil.Spädbarnsinlägg ingår till babyskyddet, inlägget har en teknik som möjliggör det plana sittläget och garanterar en ergonomisk position med en fortsatt bra komfort för in bebis. Inlägget är avtagbart och kan justeras och plockas bort i takt med att ditt barn växer.
Huvudstödet är justerbart och kan enkelt höjas vilket ger mer utrymme i takt med att din bebis växer.

När babyskyddet är installerat på Flex Base iSense låter rotationsfunktionen dig att vrida babyskyddet mot den öppna bildörren, det gör det extra enkelt för dig att lyfta i eller ur ditt barn eller att ta ur babyskyddet för att fästa det på barnvagnen. - Babyskyddet används från nyfödd till cirka 15 månader (13 kg/83 cm)
- Ny modell som passar de flesta vagnar med adapters (passande adapter ingår till Britax Smile 3)
- Inlägg för nyfödd ingår
- Fempunktssele
- Justerbart handtag
- Sufflett/solskydd
- i-Size godkänd 
- Audiovisuell indikation - tydligt klickljud som säkerställer korrekt installation
- Patenterad lutningsteknologi
- Maximal smidighet - rotera basen enkelt och minska påfrestning för din ryggOm babyskyddet inte används på isofix basen Flex base iSense kan det installeras med bilens trepunktsbälte, är också extra smidigt om du flyttar stolen mellan olika bilar som inte har isofix.

Mått:
Vikt: 4.6 kg
Höjd: 58 cm
Bredd: 44 cm
Djup: 67 cm
I bild visas babyskydd Baby-Safe 3 i fina färgen Frost Grey.

Britax Baby-Safe 3 i-Size Frost Grey säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…