Babyzen Yoyo Connect ram Vit

3 699 kr
I lager    Sponsrad länk

Yoyo Connect är ett tillbehör till din Babyzen Yoyo/Yoyo2 som du fäster mellan båda bakhjulen och förvandlar din Yoyo singelvagn till en Yoyo dubbelvagn.
Yoyo Connect är lika smidig att fälla ihop som din Babyzen Yoyo och är endast 44 cm bred vilket gör att den kommer igenom vilken dörr som helst. Yoyo Connect kan bära upp till 22 kg och har en enkelt åtkomst till båda din barn med optimal säkerhet, Connect väger även lika lite som Babyzen yoyo.När Yoyo Connect inte används kan den smidigt fällas ihop och hängas på Yoyo chassit och du kan då köra ett barn utan några större bekymmer. Yoyo Connect är det ultimata tillbehör till din Yoyo sulky när du har behov av en mindre vagn som inte tar för mycket plats men fortfarande kan bära två barn. Perfekt när du är på resande fot.

Fördelar med YOYO Connect:- I ett klick förvandlar du din Babyzen Yoyo till en doubbelvagn med Yoyo connect, fästes på mellan båda bakhjul- Smidig: Välj mellan 5 olika konfigurationer att köra båda dina barn med- Unik: Ingen annan barntransport för två barn blik lika kompakt ihopfälld som yoyo & yoyo connect tillsammans. Det är en första dubbelvagnen som håller måtten för handbagage på flyg (kontrollera alltid med flygbolaget först)- Lättviktare - väger lika lite som Babyzen yoyo (6.2 kg) i sittvagnsutförande (6+ klädseln), väger minsta av alla dubbelvagnar- Smart - endast 44 cm bred gör att du kommer igenom vilket dörr som helst. Du har en lättåtkomst till båda dina barn med en optimal säkerhet.
Med ett klick förvandlas YOYO² till en syskonlösning! YOYO connect är ett nytt tillbehör som du enkelt hakar fast på baksida av din YOYO2.- Tvillingläge: Köra nyfödda tvillingar samtidigt med Yoyo bassinett liggdel- Tvilling/Syskonläge: Köra två barn sittandes (6+ klädsel) samtidigt- Syskonläge: Köra ett syskon i sittdel (6+ klädseln) o

Babyzen Yoyo Connect ram Vit säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…