Baby Jogger City Select 2 sittvagn Tencel Harbor Grey

5 495 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

City Select 2 är en efterlängtad uppföljare till populära City Select. Perfekt för den växande familjen då den kan användas både som singel- och dubbelvagn, till och med som trippelvagn om man kombinerar med en ståbräda. Hela 28 olika kombinationsmöjligheter!

 

Baby Jogger City Select 2 har 10% lägre vikt och blir mer kompakt hopfälld än både sin föregångare City Select och andra liknande syskonvagnar på marknaden. Den har fått fjädring på framhjulen, konstläderdetaljer på handtaget och det är mer utrymme mellan sittdelarna. Dessutom ingår Belly Bar, som även den har överdrag av konstläder. 

 

Textilen är gjord av Tencel, ett naturmaterial som är skonsamt mot huden. Det är temperaturreglerande, ogynnsamt för bakterietillväxt, har bra andningsförmåga och är hållbart producerat. 

 

City Select 2 har rejäla och punkteringsfria hjul som passar både i stan och på skogspromenaden. Suffletten är extra lång, har UV 50+ och en praktisk tittlucka.  

 

Sittdelen har lutningsfunktion i flera steg samt ställbart fotstöd. Ryggstödet har en förvaringsficka för småsaker och den stora varukorgen rymmer allt du behöver. 

 

Med sina 28 olika kombinationsmöjligheter kan den här vagnen konverteras från singelvagn till dubbelvagn med hjälp av en extra sittdel eller bilbarnstol. Kombinera med en ståbräda så blir den till och med en trippelvagn. 

 

Det finns en mängd olika tillbehör till City Select 2, för att skapa en allt-i-ett-vagn som hänger med när familjen växer. Med adaptrar till bilbarnstol kan du till exempel skapa ett smidigt travelsystem. Tillbehör säljs separat. 

 

Vikt 12,1 kg 

28 olika kombinationsmöjligheter 

Punkteringsfria hjul samt fjädring på framhjulen 

Teleskophandtag 

Extra lång sufflett med UV 50+ och tittlucka 

Textil i Tencel Baby Jogger City Select 2 sittvagn Tencel Harbor Grey säljs direkt av Pyretosnackan för snabb leverans.

Läs mer…